O ΣΕΣΜΑ στις Βρυξέλλες

sesma

Η Define solutions, ως μέλος του ΣΕΣΜΑ, έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει την παρουσία του Συνδέσμου Εταιρειών Σύμβουλων management (μάνατζμεντ) Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας  Συμβούλων Management.

Το συνέριο με τον τίτλο «Μελλοντικές Προκλήσεις: ένα νέο πλαίσιο και μελλοντικές προοπτικές για την Ευρωπαϊκή συμβουλευτική»  θα λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου 2016 στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο.

Το διεθνές συνέδριο θα επικεντρωθεί στον κλάδο της βιομηχανίας των επιχειρησιακών συμβουλευτικών και management υπηρεσιών και στον ρόλο του σε ότι αφορά κάποια κρίσιμα βασικά ζητήματα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα κύρια θέματα συζήτησης :

  • Πώς αντιλαμβανόμαστε το Brexit και ποιες είναι οι επιπτώσεις στην συμβουλευτική;
  • Πώς να επανεξετάσουμε διαδικασίες καινοτομίας;
  • Πώς να προσεγγίσουμε αποτελεσματικά την οικονομία μέσω της ψηφιοποίησης;
  • Πώς να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τη λειτουργία της συμβουλευτικής;

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί  επίσης και η απονομή για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Constantinus 2016.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Enzio Lattanzio, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συμβούλων Μάνατζμεντ και πρώην πρόεδρος της CONFINDUSTRIA Assoconsult, η Rachel Barlow, επίκουρος καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Vesalius στις Βρυξέλλες και ο Corrado Cerruti, καθηγητής και διευθυντής του MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Ρώμης Tor Vergata.

Περισσότερα άρθρα...