COVID-19: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Αγαπητοί μας πελάτες, συνεργάτες και φίλοι.

Με σκοπό την συμβολή μας στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορονοϊού «COVID -19» που ταλαιπωρεί την χώρα μας και έχοντας πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε το πλάνο επιχειρησιακής συνέχειας της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει τις απαιτούμενες λύσεις, την απαραίτητη τεχνογνωσία και με την στήριξη των έμπειρων στελεχών της, μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη λειτουργία της, για όσο διάστημα διαρκέσει αυτό το πλάνο. Για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε σύστημα απομακρυσμένης εργασίας, με ταυτόχρονη παρουσία προσωπικού ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας.

Η συνεχής, αδιάλειπτη και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών, με την ποιότητα, την υπευθυνότητα και την συνέπεια που μας διέπει, αποτελεί δέσμευσή μας, παρά τις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί και θα λαμβάνει τα μηνύματα σας καθ’ όλη την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας.
  • Στο κεντρικό μας email info@define.gr θα μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας προς εμάς και οι αντίστοιχοι συνεργάτες θα τα λαμβάνουν και θα απαντούν σε αυτά άμεσα.
  • Δεδομένης της ταχείας εξάπλωσης του ιού, αναστέλλονται όλες οι συναντήσεις εντός και εκτός Αττικής οι οποίες θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω τηλεδιασκέψεων εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Θα σας ενημερώσουμε με επόμενη ανακοίνωση, για κάθε νέα εξέλιξη.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Define Solutions Ltd, εύχεται υγεία και καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση,

Η Διοίκηση & το Προσωπικό της

Define Solutions Ltd.

Περισσότερα άρθρα...